WELKOM BIJ JONG NEDERLAND KESSEL-EIK!

Leuk dat je een bezoek brengt aan onze website. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Lees dan hier meer informatie over onze vereniging. Wil je lid worden van de vereniging? Klik dan hier om je aan te melden!

HET LAATSTE NIEUWS

ACTIVITEITENDAG KESSEL EN EIK: VRIJDAG 31 JULI

Op vrijdag 31 juli vond de tweede activiteitendag plaats die door de gezamenlijke jeugdverenigingen in Kessel en Kessel-Eik georganiseerd werd. Deze keer vond de activiteit plaats op het voetbalterrein van VV Kessel.

De muziekvereniging, KVW Kessel en VV Kessel hadden allerlei leuke activiteiten op touw gezet. Zelfs de brandweer kwam nog langs om de jeugd te voorzien van extra verkoeling!

Benieuwd naar de foto's? Bekijk dan hier ons fotoalbum (foto's: Loek van Hagen).

FOTO'S ZOMERKAMP 2020

In de week van 14 t/m 15 juli vond het alternatieve zomerkamp plaats. Door Corona werd dit jaar het kamp georganiseerd aan onze eigen blokhut in Kessel-Eik.

We hebben een leuke tijd gehad met een speurtocht, waterspellen, zeskamp spellen en een kampvuur. Ook waren we creatief bezig door het bouwen en verven van vogelhuisjes.

Benieuwd naar de foto's? Bekijk dan hier ons fotoalbum.

Wij willen graag alle jeugdleden en vrijwilligers bedanken voor de inzet!!

Kampteam 2020.

KIDS OPSTACLE RUN KESSEL EN EIK

Op vrijdag 17 juli vond de Kids Opstacle Run editie Kessel en Eik plaats op het terrein van Jong Nederland Kessel-Eik. Het event werd georganiseerd door de gezamenlijke jeugdverenigingen van Kessel en Kessel-Eik.

Er waren een 100 deelnemers aanwezig in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. De deelnemers werden in twee groepen opgedeeld. Terwijl de eerste groep zich kon uitleven op het Opstacle parkoers, werd door de tweede groep zeskamp spelen gespeeld.

Klik hier om de foto's te bekijken in ons ons fotoalbum (foto's door Loek van Hagen).

GEZAMENLIJKE ZOMERACTIVITEITEN

De zomer wordt super tof! De jeugdverenigingen van Kessel-Eik en Kessel hebben de handen in elkaar geslagen om voor alle jeugd van 6 t/m 14 jaar enkele activiteiten te organiseren op de vrijdag in de zomervakantie. Ook JongNL doet hier aan mee! Lees hier meer informatie.

Wil je je al direct aanmelden? Klik dan op deze link: Inschrijfformulier gezamenlijke activiteiten

CORONA VIRUS: UPDATE

11 mei 2020

In de regio starten enkele JN groepen vanaf vandaag weer met hun clubavonden. Wij wachten tot 1 juni met het opstarten van activiteiten. Op dit moment werken wij op de achtergrond een aantal scenario's uit. De ouders/verzorgers van elk lid ontvangen hierover nog een brief. Verder ontvangt iedereen in de eerste week van juni nadere informatie over het geplande zomerkamp (13 t/m 17 juli).

Bestuur Jong Nederland Kessel-Eik

BEKIJK OOK...

   

UW PRIVACY

Wij hechten eraan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en waarvoor we uw gegevens gebruiken. Dit is in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier voor onze privacyverklaring.


© 2017-2020 Jong Nederland Kessel-Eik. Alle rechten voorbehouden.

Deze website is gemaakt door Chrétien van der Linden.