Nederlands
Op zondag 19 mei vindt onze tweejaarlijkse rommelmarkt plaats. Deze rommelmarkt is de grootste, oudste en beste rommelmarkt van Limburg. We verkopen spullen die door ons zelf huis aan huis zijn opgehaald. Er zijn dan ook geen commerciële bedrijven betrokken bij dit evenement. De opbrengst gaat 100% naar de vereniging.

Aanvang: 13.30 uur. Start opbod: 14.00 uur. De markt duurt tot omstreeks 17.00 uur.
Locatie: Blokhut "De Sluitbalk" (Jeugdgebouw Jong Nederland), Hei 5 5995SC Kessel-Eik


Deutsch
Am Sontag der 19. Mai findet eine großen Flohmarkt statt, organisiert durch den Jungendverein Jong Nederland (Pfadfinderverein). Dies ist eine echte Flohmarkt ohne kommerzielle Firmen , der in die weite Umgebung, sehr bekannt ist und schon sehr lange jedes zweites Jahr stattfindet. Angeboten wird Ware die den Verein in die ganze Gemeinde Haus an Haus eingesammelt hat.

Anfang Markt: 13.30 Uhr genau. Ab 14.00 Uhr auch Verkaug mittels eine Versteigerung. Den Markt daurt bis 17.00 Uhr
Adresse: Hei 5, Kessel-Eik, Niederlande


 

HET LAATSTE NIEUWS

ZOMERKAMP 2019: DE OLYMPISCHE SPELEN ZIJN BEGONNEN!

Op maandagochtend 8 juli werd op het Mariaplein het startschot gegeven voor het zomerkamp. Alle deelnemers werden onthaald met een erehaag, het Olympisch Vuur werd ontstoken en de vlag werd gehesen.

Wil je op de hoogte blijven van het kamp? Bekijk dan onze Facebookpagina, hier worden dagelijks enkele foto's gepost!

Rommelmarkt weer een succes!

Zondag 19 mei stond in het teken van onze tweejaarlijkse rommelmarkt. We mochten maar liefst ruim 1.100 bezoekers verwelkomen!

Lees meer...
De Rommelmarkt In een gedIcht

Onze tweejaarlijkse rommelmarkt is altijd een groot evenement in Kessel-Eik en omstreken. Piet Relouw uit Kessel schreef er een gedicht over.

Lees meer...
Puppy's gaan op kamp!

In het weekend van 5 en 6 april zijn de Puppy's op kamp geweest in de blokhut. Het thema van dit jaar was "Op de boerderij".

Lees meer...
Kessel-EIk Is weer schoon!

Op zaterdag 23 maart was de landelijke opschoondag. Jong Nederland trok door Kessel-Eik om het zwerfafval op te ruimen. Er werden maar liefst 17 zakken met afval verzameld! De jeugd kreeg na afloop nog een oorkonde voor hun goede inzet.

Lees meer...

BEKIJK OOK...

   

UW PRIVACY

Wij hechten eraan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en waarvoor we uw gegevens gebruiken. Dit is in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier voor onze privacyverklaring.


© 2017-2019 Jong Nederland Kessel-Eik. Alle rechten voorbehouden.

Deze website is gemaakt door Chrétien van der Linden.