Nederlands
Op zondag 19 mei vindt onze tweejaarlijkse rommelmarkt plaats. Deze rommelmarkt is de grootste, oudste en beste rommelmarkt van Limburg. We verkopen spullen die door ons zelf huis aan huis zijn opgehaald. Er zijn dan ook geen commerciële bedrijven betrokken bij dit evenement. De opbrengst gaat 100% naar de vereniging.

Aanvang: 13.30 uur. Start opbod: 14.00 uur. De markt duurt tot omstreeks 17.00 uur.
Locatie: Blokhut "De Sluitbalk" (Jeugdgebouw Jong Nederland), Hei 5 5995SC Kessel-Eik


Deutsch
Am Sontag der 19. Mai findet eine großen Flohmarkt statt, organisiert durch den Jungendverein Jong Nederland (Pfadfinderverein). Dies ist eine echte Flohmarkt ohne kommerzielle Firmen , der in die weite Umgebung, sehr bekannt ist und schon sehr lange jedes zweites Jahr stattfindet. Angeboten wird Ware die den Verein in die ganze Gemeinde Haus an Haus eingesammelt hat.

Anfang Markt: 13.30 Uhr genau. Ab 14.00 Uhr auch Verkaug mittels eine Versteigerung. Den Markt daurt bis 17.00 Uhr
Adresse: Hei 5, Kessel-Eik, Niederlande


 

Het laatste nIeuws

De Rommelmarkt In een gedIcht

Onze tweejaarlijkse rommelmarkt is altijd een groot evenement in Kessel-Eik en omstreken. Piet Relouw uit Kessel schreef er een gedicht over.

Lees meer...
Puppy's gaan op kamp!

In het weekend van 5 en 6 april zijn de Puppy's op kamp geweest in de blokhut. Het thema van dit jaar was "Op de boerderij".

Lees meer...
Kessel-EIk Is weer schoon!

Op zaterdag 23 maart was de landelijke opschoondag. Jong Nederland trok door Kessel-Eik om het zwerfafval op te ruimen. Er werden maar liefst 17 zakken met afval verzameld! De jeugd kreeg na afloop nog een oorkonde voor hun goede inzet.

Lees meer...
LandelIjke opschoondag: doe je ook mee?!

Jong Nederland Kessel-Eik doet op zaterdag 23 maart mee aan de landelijk opschoondag. Om het zwerfafval tegen te gaan, trekken we er tussen 10.00 en 12.00 erop uit om het zwerfafval in ons dorp op te ruimen. We verzamelen op het Mariaplein.

Heb jij ook zin om mee te doen? Zorg dan dat je op 23 maart om 10.00 uur aanwezig bent op het Mariaplein in Kessel-Eik.

Geslaagd carnavalsbal!

Ook dit jaar werd er op Jong Nederland carnaval gevierd. Op de donderdag voor de carnaval stond de blokhut in het teken van "roed, geel en greun"! Prins Tim en Prinses Anouk zijn verkozen tot Jong Nederland Prins en Prinses. Ze liepen de hele avond voorop met de polonaise!

Bekijk ons fotoalbum hier voor enkele leuke foto's

BekIjk ook...

   


Copyright © 2017. All Rights Reserved.

Made by Chrétien van der Linden