NIeuwsberIchten

HALLOWEEN ACTIVITEIT

Op vrijdag 3 november organiseert Jong Nederland Kessel-Eik samen met Stichting Kinjerfiëste Kessel een Halloween activiteit.

Aanmelden kan t/m 8 oktober via deze aanmeldpagina: www.jnkesseleik.nl/halloween

 

RABO CLUBKAS ACTIE

De Rabobank Clubkas aktie is weer van start gegaan. Ben je lid van de Rabobank? Breng dan via de Rabo App of via deze link je stem uit.
Mogen wij ook dit jaar weer op je stem rekenen? Met de opbrengt zorgen we er ook dit jaar weer voor dat we een leuk programma voor de jeud kunnen aanbieden!

Alvast bedankt voor je steun!

 

SPEK ONZE KAS BIJ JUMBO PANNINGEN

Vanaf maandag 21 augusutus is de Spek de Kas Actie bij Jumbo Panningen weer van start gegaan.

Bij elke €15 aan boodschappen ontvang je een voucher. Spek jij onze kas ook mee?
Stop dan deze voucher in box 50 (de boxen staan bij de uitgang).

Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie deelname!

 

VERPLAATSING ACTIVITEIT JULI

Door onvoorziene omstandigheden zijn we genoodzaakt de activiteit van a.s. vrijdag 7 juli te verplaatsen naar vrijdag 14 juli.

 

KINDER KONINGSDAG 2023

Jong Nederland Kessel-Eik en Buurtvereniging Ut Dörpke organiseren dit jaar samen een kindermiddag op Koningsdag.
Ben je 18 jaar of jonger en wil je meedoen? Meld je dan snel aan! Kinderen t/m 4 jaar zijn welkom als ze één begeleider meenemen.

Het programma op donderdag 27 april begint om 13.00 uur met een kleurige fietstocht door het dorp. Vervolgens zullen er bij de blokhut tot 16.00 uur een aantal activiteiten zijn, onder andere Oud Hollandse spellen en een springkussen (klik op de afbeelding om deze te vergroten).

Aanmelden? Klik dan op deze link!

 

GEEN ROMMELMARKT IN 2023

Ons bereikt nu vaker de vraag of wij dit jaar nog een rommelmarkt organiseren. Helaas moeten wij mededelen dat dit niet het geval zal zijn. De kosten om dit event te organiseren worden jaarlijks extreem hoger en het wordt tegelijkertijd steeds moeilijker om de helpende handen bij elkaar te krijgen.

Wilt u toch van uw spullen af? Dan hebben wij een goede tip!
Op zondag 9 juli 2023 organiseert buurtvereniging Ut Dörpke weer een garage sale in Kessel-Eik. Meer informatie hierover volgt binnenkort via Facebook.

Als jeugdvereniging focussen wij ons in Kessel-Eik op de doorstart van Jong Nederland 2.0.

Wij wensen iedereen succes met de verkoop!

 

BEN JIJ KLAAR VOOR DE WIPE OUT ZONE?

Op vrijdag 3 februari is het weer tijd voor de volgende activiteit van het jaar: Wipe Out! Heb jij talenten in behendigheid, snelheid, lenigheid, kracht of vind je (grote!) spelletjes spelen erg leuk? Dan dagen we jou uit voor de Wipe Out Zone om de strijd met elkaar aan te gaan! 

Ben jij er bij? Heb je nog geen 10-rittenkaat,meld jezelf aan via www.jnkesseleik.nl/aanmelden

Voor iedereen die al een rittenkaart heeft..kun je er helaas niet bij zijn òf wil je iemand meenemen? Regel dat dan ook via www.jnkesseleik.nl/aanmelden

p.s.: noteer alvast in je agenda: donderdag 16 februari is het Jong Nederland Carnavalsbal!

 

BEDANKT VOOR JULLIE SPONSORING!

De acties van Jumbo Panningen (Spek de Kas actie) en van de Rabobank (Rabo Clubsupport) zijn weer voorbij. We hebben in totaal maar liefst een bijdrage mogen ontvangen van ruim 700 euro!

Namens de jeugd ontzettend bedankt voor uw steun!

 

EEN GEESTIGE TOCHT!

Op vrijdag 4 november vond de 2de activiteit plaats: de Halloweentocht! Meer dan 70 kinderen namen deel aan de tocht. Check onze Facebook pagina voor een paar leuke foto's! Deelnemers, begeleiding en spoken bedankt voor jullie deelname!

 

HALLOWEENTOCHT 2022

Na een succesvolle eerste aftrap van het nieuwe seizoen staat de volgende activiteit al in de startblokken!
Op vrijdag 4 november organiseren we een Halloweentocht voor alle jeugd in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar.

Durf jij het aan en loop je mee?! Klik dan hier om je aan te melden!

Let op: Heb jij al een rittenkaart? We vragen je om toch nog even apart voor de Halloweentocht aan te melden. Je kunt namelijk zelf een groepje samenstellen.

NIEUW SEIZOEN VAN START!

Op zondag 2 oktober hebben we het nieuwe seizoen afgetrapt in een nieuwe opzet. Een echt Jong Nederland Festival werd georganiseerd met een ballonnenclown, leuke spelletjes en ook lekkere popcorn! De foto's komen zo snel mogelijk online via Facebook.

Iedereen bedankt voor de deelname....en graag tot vrijdag 4 november voor de Halloweentocht! (je kunt je al opgeven door hier te klikken)


© 2017-2023 Jong Nederland Kessel-Eik. Alle rechten voorbehouden.

Deze website is gemaakt door Chrétien van der Linden.