THE COOL KIDS

Vanuit de Puppy's "vlieg je over" naar de volgende leeftijdsgroep. De Cool Kids zijn namelijk jongens en meisjes van groep 6 t/m 8 van de basisschool.

Wij Cool Kids doen coole dingen. Zo hebben wij speurtochten, spelen trefbal, vlagveroveren, estafette spelen, blokjesvoetbal en nog veel meer leuke dingen. Maar ook knutselen voor Kerstmis en Pasen en leuke herfststukjes maken zijn dingen die we doen.

Ook zijn er activiteiten die de jongens en de meisjes apart doen, want als de meisjes zich willen optutten dan doe de jongens liever een ruig spel.

Het seizoen sluiten we af met ons jaarlijks gezamenlijk kamp. We slapen dan met z'n allen in een clubhuis van een andere jeugdvereniging of een kampeerboerderij. Je leert elkaar nog beter kennen en beleeft extra speciale avonturen!

Clubavond

Onze clubavond elke maandag van 19.00 uur tot 20.30 uur

Contributie

Om alle activiteiten te bekostigen werken wij met een ledencontributie. De contributie voor de Cool Kids bedraagt € 50,00 per jaar.
Deze contributie proberen we altijd zo laag mogelijk te houden. De contributie wordt halfjaarlijks geïnd in oktober en maart. U ontvangt hiervoor een brief met daarin het bedrag en de uiterlijke betaaldatum. Wij vragen u vriendelijk de contributie voor het einde van de uiterlijke betaaldatum over te maken.


© 2017-2022 Jong Nederland Kessel-Eik. Alle rechten voorbehouden.

Deze website is gemaakt door Chrétien van der Linden.